Lee Towers 17122022 Ajdj (3)

Hier wordt Lee Towers heel verdrietig van

Lee Towers spreekt met Party over hoe hij zijn zegeningen telt, maar ook wanneer hij zou stoppen met zingen. ”Moet je luisteren, wij hebben onze schoondochter verloren en mijn jongste broer en toen heb ik drie maanden niet kunnen werken. Als er iets met mijn vrouw zou gebeuren, dan weet ik niet of ik het zingen dan nog leuk vind om te doen en het nog op kan brengen. Wanneer dierbaren je ontvallen, ben je in een keer zo gehandicapt. Laten we het er verder maar niet over hebben. Ik word er heel verdrietig van. Ik vind het een heel moeilijk iets, maar zolang Laura en ik elkaar nog hebben, nog bij elkaar kunnen en mogen zijn… “

Aan alles plezier beleven

“Laura en ik houden zielsveel van elkaar. We zijn 52 jaar samen en waren vorig jaar vijftig jaar getrouwd. In mei is Laura tachtig geworden en met elkaar beleven wij nog aan alles plezier, zoals onze kinderen, kleinkinderen en inmiddels ook achterkleinkinderen.”

Beeld: Andries Jelle de Jong