Kim Kotter Insta

Hoe gaat Kim Kötter haar 40e verjaardag vieren?

Op 27 juli wordt Kim Kötter veertig en daar heeft ze helemaal geen moeite mee. In ’Vriendin’: ”Welnee joh. De kinderen roepen wel steeds: ’Mama, jij bent al bijna veertig!’ Ja, ik had ook wel eerder moeder wilde worden, maar dat lukte niet! Ergens is het gek. Mijn ouders waren negentien en twintig toen ik kwam, dus ik kan me zelf nog goed herinneren dat zij veertig werden. Toen was ik al volwassen, terwijl ik nog in het kleine grut zit.” Het plan van Kim, die de vrouw is van zanger Jaap Reesema, is om met haar beste vriendinnen naar het buitenland te gaan en daar met een soort van vrijgezellenweekendje haar verjaardag te vieren. ”Even geen moeder zijn en de kinderen aan de papa’s overlaten. En misschien ook nog een feest hier. Maar dat kan nog niet in ons nieuwe huis, dus moeten we nog even bedenken hoe of wat…”

Foto: Instagram