Alleskunner Vips Bij Tina De Tina Turner Musical

Hoe is het met Maureen du Toit?

Tijdje weinig van gehoord, hoe zou het met Maureen du Toit gaan? Party’s verslaggever Menno Smit zocht haar op voor een onderhoudend gesprek, dat in de huidige Party te lezen is. Hieronder vast een voorproefje, de rest staat dus in het blad dat nog tot en met dinsdagavond verkrijgbaar is.

Maureen, een paar avonden per week ben jij yogadocent. Hoe is dit werk op je pad gekomen?
”Ik ben yoga gaan doen omdat ik last had van blessures, want ik rende veel en deed een beetje kickboksen. Ik sliep ook slecht en toen dacht ik: ik moet mijn spieren wat meer ontspannen. Acht jaar geleden ben ik met yoga begonnen. De afgelopen jaren geef ik ook les, want het werkte voor mij zo lekker, dat ik het met de hele wereld wil delen. Gelukkig wordt het gewaardeerd, haha.”

Wat heeft yoga jou gebracht?
”Rust. Een nuchter persoon was ik sowieso al, maar ik kan nu nog beter relativeren. Ik maak mij niet meer zo druk over dingen waar andere mensen zich druk over maken, haha.”

Foto: Brunopress