Johan Ingrid Boer Zoekt Vrouw

Hoe is het nu met boer Johan en Ingrid uit Boer Zoekt Vrouw?

Tien jaar na haar deelname aan Boer zoekt Vrouw, een verhuizing en een relatiebreuk later blikt Ingrid terug op het avontuur. Helaas zijn Ingrid en Johan al een paar jaar uit elkaar. Hoe gaat het nu met haar? En hoe denkt Johan over Ingrid en andere vrouwen?

Ingrid klimt in de pen

Boer zoekt Vrouw staat ieder seizoen garant voor bijzondere matches, waaronder die van Johan en Ingrid tijdens de special Boer zoekt Vrouw internationaal. “Toen ik per toeval het introductiefilmpje van Johan zag, ontstond er een nieuwsgierigheid die me niet meer losliet”, vertelt ze op de website van het programma. Daarop schreef ze een brief en de rest is inmiddels geschiedenis.

Relatie strandt, Denemarken blijft

De liefde bloeit op en ze verhuist zelfs van Nederland naar Denemarken om bij de boer in te trekken.Na mooie jaren samen loopt in 2016 de relatie stuk. De relatie werkt niet zoals het koppel zou willen. Het betekent niet dat ze met gierende banden terug naar Nederland rijdt: ze blijft zelfs nog een kleine twee jaar in Denemarken wonen.

Huh, wat? Zit Ingrid in Bulgarije?

Eenmaal terug in Nederland duurt het niet lang voordat Ingrid opnieuw de koffers pakt. Na de emigratie van haar oudste zoon naar Bulgarije volgt zij al snel. Ze heeft het daar naar haar zin, is dolgelukkig met haar honden en geniet van het goedkopere leven in het land. Sinds de breuk heeft Ingrid niet opnieuw de liefde gevonden. Daar is ze ook niet naar op zoek. “Ik ben hartstikke gelukkig én ik ben de baas over eigen koffiezetapparaat en afstandsbediening.”

En wat vindt Johan

“Met Ingrid heb ik ook geen contact meer. Helemaal niks. Hoe dat komt en of ik echt nooit van haar heb gehouden? Ik weet het niet. In het begin was het wel leuk met haar hoor, makkelijk zat, maar na verloop van tijd dacht ik: het is wel goed, laat maar. Het is wat met die vrouwen.”

Geen vrouw meer voor Johan

De 55-jarige Johan denkt dat hij de rest van zijn leven alleen blijft. “Ik ben niet meer op zoek, ik wil geen vrouw meer. Je kunt zelf wel bedenken hoe dat komt: door alle tegenvallende ervaringen. Ik zit hier al 25 jaar alleen, dat maakt het ook anders. Ik ben het gewend zo. Oude briefschrijfsters ga ik ook niet bellen.”

Dit artikel is afkomstig uit Vriendin. Meer van dit soort mooie verhalen lezen? Ga naar Vriendin