Nederlandse Filmpremiere The Addams Family

Hoe Lenette van Dongen met scheiden omgaat…

In 2014 scheidde cabaretière en zangeres Lenette van Dongen na dertig jaar huwelijk van Jacques Klöters, die onder andere presentator is van het NPO Radio 5-programma ’De Sandwich’. Hoewel zij op liefdesgebied geen koppel meer vormen, blijken Lenette en Jacques nog heel goed contact met elkaar te hebben. Niet alleen de feestdagen vieren zij daarom samen, ook vindt er één keer per jaar een familieweekend plaats. Lenette, in ’Margriet’: ”Jacques is inmiddels hertrouwd, maar ook zijn eerste vrouw is dan mee en ik kan het met allebei heel goed vinden. Het is net ’Modern Family’. Ze zijn me heel dierbaar. Het is echt een verrijking, zo’n grote familie. Eerst twijfelde ik nog of ik wel kon blijven komen, maar ik hoor er gewoon bij. Bij een scheiding kun je de liefde kwijtraken óf alleen het gedoe opzeggen. Dat laatste hebben wij gedaan.”

Foto: