Rtl Najaarspresentatie

Hoe rijk is Erland Galjaard?

Niet voor het eerst gonst het van de geruchten: het huwelijk van Wendy van Dijk en Erland Galjaard zou geen lang leven meer beschoren zijn. Mocht het werkelijk tot een scheiding komen, dan zullen er afspraken over hun kapitaal moeten worden gemaakt. Maar hoe rijk is Erland eigenlijk? Party zocht het uit.

Twee bedrijven

Erland is eigenaar van twee bedrijven: Creative Souls B.V. en Hattja B.V.. Het eerste bedrijf werd in 2019 opgericht met als activiteit onder andere beoefenen van podiumkunst en het maken en uitgeven van geluidsopnamen. Het eigen vermogen van dit bedrijf bedraagt 1,6 miljoen euro. Hattja B.V. is een financiële holding die Erland ook in 2019 op heeft gericht. Het eigen vermogen van dit bedrijf bedraagt eveneens 1,6 miljoen. Opvallend is wel dat beide bedrijven nog altijd geregistreerd staan op het adres van Wendy in Nigtevecht.

Op een houtje bijten

Ook is Erland eigenaar van een appartement in Rotterdam met een waarde van 1,5 miljoen. Op het optrekje rust geen euro hypotheek. Erland hoeft dus niet op een houtje te bijten, en Wendy ook niet, als ze uit elkaar gaan.