Tino Martin Insta2

Hoe rijk is Tino Martin?

Financieel gaat het de populaire zanger Tino Martin voor de wind. Hij is enig eigenaar van Tino Martin Entertainment B.V. In 2017 bedroeg het eigen vermogen nog maar slechts 87.000 euro. Vanaf dat moment ging het snel. In 2019 was het vermogen al gestegen naar 1 miljoen euro en mocht Tino zich miljonair noemen. Dat bleek echter niet eens de top te zijn, want volgens de meest recente cijfers die hij bij de Kamer van Koophandel heeft gedeponeerd, is zijn eigen vermogen als een raket is gestegen naar iets onder de 2 miljoen euro! Zijn agenda staat tjokvol met boekingen. Zijn fans laten zich niet tegenhouden door het prijskaartje dat aan TinoMartin hangt.

Auto’s en kleding

Wie de zanger voor z’n feestje wil boeken, moet 12.500 euro voor een half uurtje ophoesten. En dan heeft hij nog zijn villa in Vinkeveen, die hij voor 1,1 miljoen kocht en waar naar schatting een overwaarde van 1 miljoen euro op rust. Hij investeert geld in zijn carrière, maar geeft het ook graag uit aan auto’s en kleding.

Niet materialistisch

Al beweert Tino niet materialistisch ingesteld te zijn. ”Ik geef geld wel vrij makkelijk uit. Ik betrap mezelf er weleens op dat ik een winkel binnenloop, drie jassen tegelijk koop en niet eens weet wat het kost. De rekening laat ik gewoon opsturen.”