Waylon Bibi

Hoe rijk zijn Waylon en Bibi samen?

Waylon en Bibi hebben een roerige tijd achter de rug, maar ondanks het vreemdgaan van Waylon zijn de twee bij elkaar gebleven. Bibi is inmiddels zelfs zwanger van een derde kindje! Naast hun drukke gezinsleven timmeren Waylon en Bibi ook hard aan de weg met hun bedrijven. Hoe rijk ze samen zijn? Party zocht het uit.

Bedrijvig stel
Naast hun drukke gezinsleven runnen zowel Waylon als Bibi een eigen bedrijf. Dan rijst de vraag: hoe rijk zijn ze dan eigenlijk samen? Waylon is eigenaar van twee bedrijven. Het eerste bedrijf opereert onder de naam Labour Road B.V., welke hij eind 2012 oprichtte met als doelstelling: het verlenen van diensten, met name op het gebied van entertainment en muziekproductie en het verrichten van alle overige werkzaamheden die het artiestenbestaan met zich meebrengt. Het eigen vermogen bedroeg eind 2022 zo’n 292.000 euro. Dat is wel een vooruitgang ten opzichte van een jaar eerder. Zijn tweede bedrijf handelt onder de naam Waymore B.V., dat ook eind 2012 werd opgericht en een financiële holding is. Het eigen vermogen bedroeg eind 2022 maar liefst 2,2 miljoen euro! Twee jaar eerder, voor de corona, was dat nog iets minder dan 1,5 miljoen euro. Bibi Breijman is eigenaar van het bedrijf BB Media & Entertainment B.V., gevestigd op het adres van haar huis in de Vruchtenbuurt in Den Haag. Volgens de laatste cijfers bedraagt het eigen vermogen iets minder dan 231.000, en dat is 42.000 euro meer dan het jaar ervoor.

Onroerend goed
Buiten deze drie bedrijven bezit Waylon een prachtig huis in Hilversum, waar het hele gezin woont. Hij kocht dat in 2018 voor 1.550.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 2 miljoen euro. Een half miljoen overwaarde is momenteel zeker realistisch. Bibi kocht in mei vorig jaar een benedenwoning in Den Haag voor 340.000 euro en nam er een hypotheek op van 510.000 euro. Ze heeft het optrekje inmiddels totaal laten verbouwen, dus de waarde zal zeker zijn toegenomen. Wat ze ermee gaat doen, is onduidelijk. Het wordt niet verhuurd, wel staat Waylons bedrijf Labour Road B.V. op dit adres gevestigd, evenals dus het bedrijf van Bibi. Alles bij elkaar opgeteld mogen Waylon en Bibi qua vermogen zeker geschat worden op zo’n 3,5 miljoen euro. Wat dat betreft hoeven ze zich in de toekomst geen financiële zorgen te maken. Al zit hun echte rijkdom natuurlijk in hun hernieuwde liefde voor elkaar en hun mooie gezinnetje.

Foto: Instagram