Samantha Steenwijk 22112022 Ajdj (10)

Hoe Samantha Steenwijk ooit begon in een viskraam…

Het is geen geheim dat Samantha Steenwijk ooit met een Nederlandstalig liedje aan het ’Eurovisiesongfestival’ wil meedoen. De zangeres heeft deze wens namelijk al vaak in interviews geuit. Waar Samantha in het openbaar niet eerder over heeft gesproken, is de andere droom die zij heeft. In ’MAX Magazine’: ”Eens hoop ik het nationale volkslied te mogen zingen tijdens de Formule 1.” In 2018 werd Samantha tweede in ’The Voice Of Holland’. Het succes en alle mooie kansen die daarna op haar pad zijn gekomen, hebben de blondine naar eigen zeggen niet veranderd. Samantha: ”Ik ben niet naast mijn schoenen gaan lopen. Dat heeft vast te maken met de jarenlange weg naar het succes toe. Ik weet hoe hard je moet werken voor honderd euro. Tot mijn 28e werkte ik naast mijn optredens fulltime in een viskraam.”

Foto: AJDJ