Hoe vierde Peter Beense zijn 60e verjaardag?

Peter, op 27 augustus werd je zestig. Iets waar je naar hebt uitgekeken?


”Toen ik vijftig werd, heb ik dit ruimschoots gevierd. Ik deed dit in het Van der Valk Hotel A4 Schiphol, waar ik geloof ik driehonderd man binnen had. Het was echt een groots feest. Het heeft mij ook een aardige duit gekost, maar dat maakt niet uit. Mijn zestigste verjaardag heb ik rustig aan mij voorbij laten gaan. Op mijn verjaardag moest ik optreden, dus ik vierde het een dag later met wat familieleden en een paar buren. Wat ik jammer vond, is dat mijn dochter Melanie er niet bij kon zijn. Zoals de meeste mensen wel weten, runt zij in Spanje Brasserie Casa Beense en daar is het momenteel heel erg druk. Mijn vijftigste verjaardag vond ik een mijlpaal, maar met zestig had ik dat niet echt.”

De rest van ons interview met Peter Beense staat nu in Party 35!

Foto: AJDJ