Album Release Party Billy Dans

Hoe Wolter Kroes veertien kilo verloor…

Wolter Kroes is door onder andere het Alizonne-dieet behoorlijk wat kilo’s kwijtgeraakt. De zanger, die onlangs zijn album ‘Eindeloos’ uitbracht, bereidt zich professioneel voor op zijn grote concert in het Concertgebouw op 31 mei. Hij viert dan, dat hij dit jaar 35 jaar in het vak zit. Wolter is hartstikke fit en vertelt in Party hoeveel kilo hij in totaal is afgevallen: ”Veertien kilo. Van 88 kilo nu naar 73,5 kilo. Ik sport twee keer per week tweeënhalf uur per keer en ik heb mijn leefstijl aangepast. Ik drink bijvoorbeeld geen alcohol meer, maar twee liter water per dag. Iets waar suiker in zit, eet ik niet. Maar af en toe een frikandel met pindasaus kan wel, hoor. Op mijn gezondheid letten is niet iets wat ik speciaal voor de show in Het Concertgebouw doe. Ik ga dit volhouden. Ik heb tot het eind van dit jaar al afspraken ingepland staan bij de Alizonnekliniek en blijf ook sporten. Daar ga ik gewoon mee door.”

Foto: ANP