Sylvie Meis Insta2

Hogere sferen

Als we gebukt gaan onder veel stress of als het leven even tegenzit, zoeken we vaak verlichting. Op zich is daar niks mis mee, zolang we ons gezond verstand maar gebruiken. Echt een goed voorbeeld geven Tino Martin en André Hazes wat dat betreft niet. Natuurlijk, voldoen aan de hooggespannen verwachtingen van hun fans levert druk op, maar overmatig drank- of drugsgebruik is niet de oplossing. Meermaals gingen er verhalen rond over Tino dat hij dronken op het podium had gestaan. In een gloednieuwe documentaire geeft zijn vriendin toe: ”Drank is een enorme valkuil voor Tino.” André Hazes ging eerder al met de billen bloot in zijn eigen docu over zijn verslavingen. Net als Tino belooft André het nooit meer zo ver te laten komen.

Ook Peter Gillis heeft de afgelopen tijd veel stressmomenten gehad. De rechtszaken die zijn ex Nicol Kremers tegen hem heeft aangespannen, zullen Peter ongetwijfeld hoog zitten. Een Brabants worstenbroodje is vast niet genoeg om de spanning los te kunnen laten. Maar een bezoekje aan een paragnost heeft Peter wellicht wel verlichting gegeven. Medium Thomas Woolthuis doet in deze Party een boekje open over hun ontmoeting in hogere sferen. ”Wat ik voorspelde, heeft Peter ontroerd.” In huize Roelvink is de sfeer momenteel vast om te snijden. Dat René Froger hem niet warm onthaalt bij de Toppers, zit Dries dwars. ”Ik weet zeker als ik met mijn lied ’Ik Kom Eraan’ die Arena binnenstap, dat de boel ontploft”, briest Dries.

Wie er ook van overtuigd is indruk te maken met haar entree, is Sylvie Meis. Optreden bij de Toppers staat niet op haar lijstje, maar Sylvie barst net als Dries Roelvink wel van het zelfvertrouwen. ”Als ik een restaurant binnenloop, kom ik niet binnen met hangende schouders, maar komt er echt iemand binnen”, aldus La Meis. Zij heeft geen drank of drugs nodig om spanning en stress het hoofd te kunnen bieden. Sylvie lijkt vooral in hogere sferen te raken van zichzelf…

Chantal Braspenning – hoofdredacteur

Foto: Instagram