Emma Wortelboer Insta

Hoogzwangere Emma Wortelboer volgt haar instinct

Het is al bijna zover: Emma Wortelboer wordt binnenkort voor de eerste keer mamma. De hoogzwangere presentatrice telt de weken af naar haar bevalling. In gesprek met Mezza, de weekendbijlage van het AD, zegt ze dat ze al veel langer een moederwens had. “Ik denk zo ongeveer vanaf mijn 21e.”

De nu 27-jarige Wortelboer liet in oktober weten dat ze zwanger is. Ze verwacht een meisje. Zelf wist ze het al veel eerder. “Na de seks voelde ik het gelijk: ik ben zwanger”, zegt Wortelboer. “Natuurlijk weet ik niet of je zoiets echt kunt voelen, of dat het een selffulfilling prophecy was, maar het was zo.”

Ze heeft naar eigen zeggen drie zwangerschapstesten gedaan. “De derde heb ik aan mijn moeder gestuurd”, vervolgt de presentatrice. Daarmee kwam haar moederwens uit. “Ik heb altijd in mijn hoofd gehad dat ik op jonge leeftijd moeder wilde worden. Een moeder met een jong lijf.” Wortelboer zegt dat ze nog geen enkel babyboek heeft gelezen en ook geen zwangerschapsyoga volgt. “Mensen hebben baby’s gekregen in grotten of een kribbe met een ster erboven. Dan moet ik dat ook kunnen. Ik wil mijn instinct niet kapotslaan met een hoop informatie.”

Emma Wortelboer Insta2

De presentatrice onthulde vorig jaar op het Gouden Televizier-Ring Gala dat ze zwanger was. 

Bron: nu.nl / foto’s: Instagram