Laatste Twee Deelnemers Expeditie Robinson Bekend

Hoop, geloof en liefde

Hoera, we hebben een gloednieuw jaar voor ons liggen. Wat 2022 ons allemaal gaat brengen, is nog even afwachten. Maar laten we hopen dat we eindelijk dat vreselijke coronavirus de nek om kunnen draaien! Dat zou toch een zegen zijn. Wie verlangt er niet naar om weer in alle vrijheid te kunnen bewegen, de complete familie over de vloer te hebben, uit eten te gaan, de kroeg in met vrienden en eindeloos knuffelen met dierbaren…

Een wens die kok en hygiëne-expert Rob Geus ongetwijfeld deelt. Nog een droom van Rob is een terugkeer op televisie. ”Als ik die kans krijg, moet het wel iets zijn wat me past. Ik zou wel voor mensen in de bres willen springen, ze gaan helpen. Daar krijg ik energie van.” Afslankcoach Sonja Bakker heeft haar energielevel ook weer op peil. De plagiaatrel die enkele maanden geleden rond haar losbarstte, is Sonja niet in de koude kleren gaan zitten. Maar de ergste storm is gelukkig gaan liggen en de keukenprinses barst weer van de toekomstplannen. Ze verklapt deze week aan Party wat haar goede voornemens zijn voor 2022. Sonja gaat weer mooie dingen maken. ”En ik wil het fijn hebben met het gezin.” Haar zoons en geliefde staan op nummer één, de liefde voor hen kent geen grenzen.

Yolanthe Cabau geeft toe eveneens grenzeloos in de liefde te zijn. ”Juist omdat ik vol overgave liefheb, kan ik ook hard vallen.” Yo weigert om haar hart op slot te gooien, ook al is het ooit gebroken geweest. Natuurlijk hoopt ze, net als Katja Schuurman en Bridget Maasland, dat er nog een grote liefde op haar pad komt. Hoe eng het ook is om weer verliefd te worden, Yolanthe durft de sprong in het diepe best te wagen. Ze heeft alle vertrouwen in de toekomst: ”Ik ben gelovig, dus ik ben ervan overtuigd dat alles goed zal komen.”

Namens de voltallige Partyredactie wens ik u een zorgeloos, gelukkig en liefdevol 2022 toe.

Chantal Braspenning – hoofdredacteur

Foto: Brunopress