Placeholder

Howard Komproe doet het met meerdere vrouwen

Waar Howard Komproe ‘het’ eerder uitsluitend met mannen deed, gooit hij het dit seizoen over een andere boeg. Zijn succesvolle theaterconcept ‘de LULverhalen’ krijgt namelijk een vrouwelijk vervolg.

Met ‘de LULverhalen – Ladies on Stage’ zijn er deze keer, naast Komproe, alleen dames aan het woord. Met grote namen als Erik van Muiswinkel, Frits Barend, Ali B, Hans Kazan en Theo Maassen in de voorgaande ‘LULverhalen line-ups’ zijn ook de verwachtingen voor de vrouwelijke variant hoog gespannen. En hier weet Howard natuurlijk gehoor aan te geven.

Onlangs maakte hij bekend dat onder anderen Angela Groothuizen, Bobbi Eden, Sanne Wallis de Vries, Sylvana Simons en Lucretia van der Vloot op tournee gaan met ‘de LULverhalen – Ladies on Stage’. In een wisselende line-up bestaande uit drie dames brengt de voorstelling een avond door vrouwen voor iedereen, want mannen zijn natuurlijk nog steeds welkom. Howard en ‘zijn’ vrouwen zijn van 16 september tot en met 3 december 2015 in diverse Nederlandse theaters te zien.