Ruud En Olcay

Huwelijksklokken

Door de afschuwelijke aardbevingen in Turkije verloor Karsu Dönmez in één klap zestien familieleden. Ondanks het immense verdriet probeert de zangeres toch positief in het leven te staan. ”Het is afschuwelijk wat er gebeurd is en de pijn zit heel diep, maar ja: ik wil opstaan. Het leven is te mooi om in een hoekje verdrietig te zijn. Maar soms ben ik dat wel.” Hartverwarmend vindt Karsu de vele berichtjes die ze van haar volgers kreeg. ”En ik heb veel steun gehad aan mijn verloofde, familie en vrienden.” Vorig jaar werd ze door haar grote liefde Mike Schrama ten huwelijk gevraagd. Een trouwdatum heeft Karsu nog niet geprikt; door de aardbevingen zijn de plannen voor de bruiloft naar de achtergrond geschoven. Maar trouwen gaat ze zeker. ”Uiteindelijk wil ik de liefde met deze lieve man vieren, daar heb ik heel veel zin in. Misschien volgend jaar.”

Olcay Gulsen staat bepaald niet te trappelen om zich in een bruidsjurk te hijsen. Olcay: ”Maar als Ruud mij zou vragen, zou ik het echt wel doen, hoor! Het is niet dat ik dan ’nee’ zou zeggen.” In de verte horen wij heel voorzichtig de huwelijksklokken al luiden voor Olcay en Ruud.

Met het plannen van een bruiloft is onze kroonprinses nog lang niet bezig. Amalia heeft immers wel iets anders aan haar hoofd. De prinses ziet ongetwijfeld met lede ogen aan hoe haar zusjes volop van hun vrijheid proeven, terwijl zijzelf gevangen zit in een gouden kooi. Om veiligheidsredenen kan Amalia zich helaas niet vrijelijk bewegen en ook een heerlijke studietijd in de hoofdstad is haar daardoor niet gegund. Met een batterij beveiligers om haar heen, kan zij niet het leven leiden dat bij haar leeftijd hoort. Hopelijk breekt het moment dat ook zij de wijde wereld in kan trekken snel aan. De huwelijksklokken zullen vast nog lang niet luiden, maar op de dag dat zij eindelijk in vrijheid kan genieten, hangt Amalia ongetwijfeld wel de vlag uit!

Chantal Braspenning – hoofdredacteur

Foto: Instagram