Nationale Haringpartij 2024 26062024 Ajdj (122) Marianne Timmer

‘Ik ben de nieuwe vriend van Marianne Timmer

Als één van de eerste gasten van de Nationale Haringpartij -ditmaal voor de 61e maal georganiseerd- arriveerde op 26 juni Harry Mens (77), die overigens ook weer als eerste vertrok omdat hij iedere ochtend erg vroeg opstaat om te gaan wandelen. Ook vorig jaar verliet hij het feest als eerste, maar dit jaar is Harry extra snel weer verdwenen, waarschijnlijk omdat hij geen zin heeft in vragen over zijn vermeende verliefdheid op Marianne Timmer (49).

De twee werden onlangs samen gespot en hand in hand gefotografeerd op het Amsterdam Diner, waarna alle media over hen heen tuimelden met vragen over een mogelijke relatie tussen de twee. Harry liet doorschemeren dat hij dat wel zag zitten, Marianne hield de boot een beetje af. Ze vond het maar vreemd dat er zoveel verliefdheid werd gesuggereerd na één foto hand in hand. Overigens was de voormalig topschaatsster ook aanwezig op de Haringpartij en bleef zij gezellig wat langer.

Als Party haar benadert met een vraag over de gesuggereerde verkering, ontwijkt ze lachend de vraag bedankt ze vriendelijk voor het gesprek. Wel speelt een andere bezoeker van de Haringpartij handig in op het ontstane tumult rondom de geruchten met betrekking tot Harry Mens. Deze verzorgde meneer, gekleed in een keurig roze pak, was met Marianne in gesprek op het moment dat wij haar aanschoten. Ludiek grijpen de twee elkaar vast voor een foto, waarbij het nette heerschap jubelt: “Ik ben de nieuwe vriend van Marianne Timmer!” Marianne vult hem aan: “Ja kijk, nu hebben wij ook een relatie!” De twee gieren het uit van de pret en vervolgen hun dialoog aan één van de statafels van het zoals altijd weer schitterend aangeklede visfeestje.

Foto: Andries Jelle de Jong