imanuelle-grives

Imanuelle Grives maakt comeback op witte doek

Actrice Imanuelle Grives (36) maakt binnenkort haar comeback op het witte doek. De peuterserie ‘Dropje’ is namelijk zo’n succes dat er een bioscoopfilm van zal worden gemaakt. Voor de actrice, die haar gevangenisstraf voor drugshandel heeft uitgezeten, is het een verademing om weer op de filmset te kunnen staan.

“Het gaat echt over liefde, over samen en over eenheid en over in je kracht komen te staan,” aldus de actrice. In de serie beleeft het pluizige stuk speelgoed Dropje avonturen met kinderen in de winkel van Imanuelle. “Dropje is […] geen hij en geen zij. Ik denk dat de maakster wilde dat Dropje voor iedereen was. Voor kindjes, of ze nou een jongetje of een meisje zijn: het is gewoon Dropje.”

En daar wordt heel positief op gereageerd, stelt Imanuelle: “We zijn superblij dat Dropje goed gaat. We hebben zowel in Nederland als in het buitenland veel erkenning gekregen. Dropje heeft onder andere een Emmy Kids Award-nominatie gekregen. Dat is natuurlijk fantastisch,” vertelt de actrice enthousiast.

Na haar arrestatie en het uitzitten van haar gevangenisstraf in verband met drugshandel, heeft Imanuelle haar aandacht verlegd: “Ik focus me heel erg op mijn gezin en op mijn familie en mijn vrienden. En op mezelf, natuurlijk. En dat werkt heel goed. Je ziet het ook het afgelopen jaar. Artiesten komen best weleens onder druk te staan. Als je niet geankerd bent, kun je alle kanten opgaan. Dan beweeg je met alle winden mee.”

Gelukkig lijkt het erop dat Imanuelle weer met open armen wordt ontvangen: “Ik moet zeggen dat ik echt heel dankbaar en blij verrast ben om te merken dat er nog steeds veel vertrouwen is in mijn kunnen als actrice en dat ik nog steeds heel mooie dingen aangeboden krijg. Zoals altijd mag ik er niks over zeggen, maar er komen heel veel toffe dingen aan.”

Beeld: Instagram