Imca Marina 26022023 Ajdj (5)

Imca Marina over de vriendschap met Ria Valk

Imca Marina noemt het uniek dat zij met heel veel collega’s, zoals Ria Valk, Ronnie Tober en Willeke Alberti, een vriendschappelijke band heeft. Aan Party wijdt de zangeres erover uit: ”Wij hangen allemaal erg aan elkaar en zitten elkaar helemaal niet in de weg. Ria Valk ken ik al vanaf dat haar vader nog een schoenenzaak had op de Middenweg in Amsterdam. Ik woonde daarachter, op de Tugelaweg, bij tante Jannie en oom Anton. Mijn schoenen kocht ik bij de vader van Ria en zij liep daar in de zaak. Op een zekere dag zag ik dat zij een gitaar om haar nek had en zo kwamen wij in gesprek. Toentertijd had ik net een contract gekregen bij The Blue Note, de legendarische nachtclub van Amsterdam, waar iedereen vreemdging, haha.”

Ria Valk Adj (14)
Ria Valk

Foto’s: AJDJ