Thomas Cammaert Instagram Wesseldegroot

In België kent niemand de bekende Belg Thomas Cammaert

In België, waar hij in Ekeren geboren werd, kent niemand Thomas Cammaert. De acteur en tv-presentator: ”Voor mij is het daardoor heel rustig in België, haha. In Nederland valt het ook wel mee. In Amsterdam zijn ze sowieso niet onder de indruk van een BN’er, gelukkig.” Thomas wordt eigenlijk alleen door onbekenden aangesproken als hij met zijn Belgische familie op de Veluwe of in Zeeland vakantie viert. ”En dan zeggen zij altijd: ’Je wordt best wel herkend’. Mijn familie is daar heel trots op en vinden dat leuk.” Voor Thomas ligt wat werk betreft de focus echt op Nederland. Hij vertelt aan Party: ”Absoluut. Maar als ze mij bellen vanuit België met de vraag of ik ergens auditie
voor wil komen doen, dan zeg ik natuurlijk geen ’nee’ als het een leuke rol is.”

Foto: Instagram/Wessel de Groot