Irene Moors: vakantiekilo’s!

De zomervakantie zit erop, ook voor Irene Moors. We spraken haar over haar vakantie, haar rol in de film ‘Hart op de juiste plek’ en het loslaten van haar kinderen. Hieronder vast een voorproefje, het gehele interview staat in de nieuwe Party!


Irene, je bent net terug van vakantie. Waar ben je geweest en wat heb je zoal gedaan?
”Ik vond het een fantastische zomer, want wat zijn we verwend met dat prachtige weer. Ik woon niet ver van de Nederlandse kust en ben dus regelmatig naar het strand geweest. Om lekker te liggen, of alleen maar te eten, een strandwandeling te maken of om fijn te dansen bij één van die fijne strandtenten die we hebben in Nederland. Ik vind de Nederlandse kust met dit weer de gezelligste vakantiebestemming die er is. Daarnaast heb ik wat korte tripjes gemaakt. Met mijn dochter naar Marbella een paar dagen. Met mijn zoon naar Duitsland een paar dagen. Met mijn man naar Brugge en Knokke. Wat ik doe op vakantie? Veel wandelen, maar mijn dochter geeft de voorkeur aan het ontspannen op het strand met een heerlijk boek. Daarnaast is lekker eten sowieso altijd fijn om te doen. Dat heb ik de hele zomer ook gedaan, dus ik moet weer even pas op de plaats maken, want anders moet ik mijn complete garderobe gaan vervangen en houd ik alleen broeken met elastiek over, haha.”

Foto: