Placeholder

Iris Kroes al in de kerstsfeer

Iris Kroes, winnares van The Voice of Holland, is al volop in de kerstsferen. Ze heeft onlangs de opnames voor haar kerstalbum ‘Warm Winter Feelings’ afgerond. Het album zal op 15 november aanstaande gereleased worden. Daarnaast zal Iris Kroes, mede vanwege het grote succes van vorig jaar, weer een reeks Warm Winter Feelings kerstconcerten gaan geven.

Iris heeft een aantal kerstklassiekers waaronder Have yourself a Merry Little Christmas en Let It Snow op geheel eigen wijze opgenomen; intiem en puur met zang en harp met hier en daar een belletje en strijkers. Een opvallende keuze op het album is Merry X-Mas Everybody van Slade, waar ze een compleet andere versie van gemaakt heeft. Ook het ontroerende Love is Christmas van Sara Bareilles heeft op het album een plaatsje gekregen.

Dit past helemaal bij de manier waarop Iris de kerstperiode beleeft: “Tijdens de kerstperiode ben ik op mijn gelukkigst. Familie en liefde zijn erg belangrijk voor mij in deze tijd, dat zijn toch de belangrijkste dingen van het leven”, aldus Iris Kroes.

Iris Kroes, een artieste in hart en nieren, trok met haar verbluffende deelname aan The Voice of Holland meteen de aandacht. Ruim 4 miljoen Nederlanders zagen haar de finale van The Voice of Holland in januari 2012 winnen. Sindsdien is haar leven een achtbaan waarbij ze
veel optreedt in binnen- en buitenland en haar leven in het teken staat van muziek.