Patty Brard Insta

Is Patty Brard een oud meubelstuk?

‘Shownieuws’ heeft een nieuwe studio met nieuw meubilair. Patty Brard snoerde critici de mond door hardop te stellen: “Ik zit hier heerlijk in het nieuwe decor, maar ik ben een stuk van het meubilair. Dat is het enige stuk dat jullie niet weggegooid hebben, dat zit hier. Hahahaha.” In ‘Nieuwe Revu’ reageren diverse collega’s verschillende op de aantijging, dat Patty Brard een oud meubelstuk zou zijn.

Tineke de Nooij zegt: “Patty een oud meubelstuk? Nou ja zeg! Het gaat helemaal niet om leeftijd. Ten eerste ziet ze er geweldig uit. Ze heeft daar van alles aan gedaan en overal aan gesleuteld, maar ze ziet er fantastisch uit. Ten tweede heeft ze een enorme know how, en daarvoor zit ze er. Daarmee onderscheidt ze zich van de 25-jarig tutjes die met allemaal dezelfde wenkbrauwen en dezelfde opgespoten lippen iets oplepelen dat ze uit de krant hebben. Patty weet van wanten.”

Sjoukje van ’t Spijker, alias Maggie MacNeal, reageert wat pittiger: “Of Patty een stap opzij moet maken voor de jongere generatie? Misschien vindt ze zichzelf nog te belangrijk, ik weet het niet. Die beslissing moet ze zelf maken of de programmamakers. Bij haar mimiek en gezichtstrekjes heb ik wel eens wat kromme tenen. Het is niet dat ik me er mateloos aan erger, maar een frisse wind zou geen kwaad kunnen. Maar nogmaals, daar ga ik niet over.”

Foto: Instagram