Isa Hoes en Medina Schuurman lanceren platform voor 40+ vrouw

Het nieuwe platform van Isa Hoes en Medina Schuurman is online. De actrices willen met isamedina.com de 40+ vrouw informeren en inspireren door hen anders te leren kijken naar alle facetten van het vrouw zijn in deze tijd. “We willen ze meenemen in onze persoonlijke zoektocht naar een bewuste, relaxte en duurzame lijfstijl”, aldus de dames.

Op isamedina.com vindt de 40+ vrouw artikelen en vlogs over onderwerpen als beauty, food, health, body, mind en entertainment. Deze vrouw heeft vaak een gezin, een drukke baan en andere zorgtaken. Het kost haar moeite tijd voor zichzelf in te plannen. Ze staat aan het begin van de overgang, zit er middenin of is er al doorheen. Isamedina.com biedt haar inspiratie, herkenning, verbinding en nieuwe inzichten.

Zin en onzin scheiden

Isa vertelt over het ontstaan van het platform. “Wij zijn 50 en 48 jaar oud en zitten middenin de overgang. We hebben inmiddels een enorme dosis levenservaring en proberen dagelijks de zin en onzin in het leven te scheiden. We hebben door onze zoektochten veel relevante informatie verzameld. Dit willen we niet voor onszelf houden. Zo hebben we voor de 40+ vrouw al twee boeken geschreven. Maar we zijn nog lang niet uitgedeeld.”

Herkenning, verbinding, inzichten

Medina vervolgt: “Om deze reden zijn we isamedina.com begonnen. Met persoonlijke inzichten, ervaringen, kennis van specialisten en tips en tricks waar iedere 40 + vrouw haar voordeel mee kan doen. I’M zegt waar het op staat, doorbreekt taboes en geeft een reality check. We beseffen dat de overgang soms een rocky road is, maar samen kunnen we er een prachtige tweede helft van maken.”

Wij zijn Isa en Medina, samen I’M

Het platform isamedina.com is een onderdeel van I’M, een 360° concept dat online en offline projecten en duurzame productlijnen ontwikkelt voor de 40+ vrouw. Eerder verschenen onder de naam I’M de boeken Te Lijf, de kunst van het mooi ouder worden en het I’M Lijfboek. In juni staan ze twee keer in het Beatrixtheater in Utrecht met de theatershow Te Lijf.

Over Isa en Medina

Isa Hoes en Medina Schuurman zijn de initiatiefnemers en oprichters van I’M. Zij leerden elkaar in 2001 kennen op de set van de televisieserie Rozengeur & Wodka Lime. Sindsdien zijn ze beste vriendinnen. In 2017 besloten zij hun krachten te bundelen.