Isa Hoes Insta

Isa Hoes krijgt negatieve reacties op haar afgetrainde lijf

Superstrak en gespierd met een wasbordje. Zo zag Isa Hoes er onlangs uit op foto’s die ze deelde na het volgen van een intensief trainingsprogramma. Hierop kreeg ze veel reacties, maar die waren niet allemaal positief. Daar vindt Isa dan weer wat van.

Isa Hoes acht kilo afgevallen


Uit haar eerdere bericht blijkt dat Isa in zes weken 8 kilo is afgevallen. Hier slaagde ze in na het volgen van een intensief trainingsprogramma. Sommige mensen reageerden hierop dat ze “een negatief voorbeeld zou zijn voor vrouwen of jongeren die al onzeker zijn”. Iets waar de actrice het niet mee eens is.

Isa legt uit dat ze het programma niet ‘perse’ heeft gevolgd om af te vallen. “Ik wilde meer energie, lekkerder in mijn vel zitten én investeren in een goede gezonde oude dag”, vertelt ze.

Ook op onze leeftijd gezond en sterk

Ook legt ze uit dat ze zichzelf uit haar comfortzone heeft gehaald. “Gezien dat ik meer kan dan ik dacht en ook sterker ben dan ik dacht. En dat kan toch geen verkeerd voorbeeld zijn?!” Ze geeft aan te willen “laten zien dat je ook op onze leeftijd nog echt een gezond en sterk lichaam kan krijgen”.

“Toevallig komt er dit bij mij uit”, aldus de actrice over de foto’s die ze van haarzelf deelde. “Maar hoe je er ook uitziet, daar gaat het mij niet om. Een gezond lichaam, dat promoot ik graag. Wat voor lichaam daar ook bij hoort. (…) En hopelijk heel oud ga worden!! En daar moet ik wel wat voor doen… Maar dat doe ik graag!”

Wel geeft ze aan dat ze de cijfers, zoals vetpercentage en afgevallen kilo’s, niet per se had hoeven delen. “Maar dat is ook om te laten zien wat mogelijk is als je dit programma volgt.”

Dit artikel is afkomstig uit Vriendin. Meer van dit soort mooie verhalen lezen? Ga naar Vriendin