Lil' Kleine

Jaimie Vaes en Lil’ Kleine geven uitleg in video

Na het incident op Ibiza van afgelopen week brengen Jaimie Vaes en Jorik Scholten, beter bekend als Lil’ Kleine, een video naar buiten waarin zij uitleg geven. Deze video deelt Jaimie via haar Instagram Stories om helderheid te creëren over de eerdere gebeurtenis.

“We denken dat dit nodig is omdat wij de afgelopen tijd de ergste horrorverhalen en leugens hebben zien verspreiden, met name door de media en op online platforms, over ons en ons gezin. Dit moet gewoon stoppen,” stelt Jaimie. “We voelen ons de laatste week best wel verplicht om even rust te nemen om alles te laten bezinken. Maar hoe rustiger we werden, hoe meer verhalen er kwamen en dat is gewoon ontzettend pijnlijk om te lezen.”

Schermafbeelding 2021 06 03 Om 08.54.30
Instagram @jaimievaes

Jaimie verdedigt in de video haar gezin en hun rol als ouders: “We zijn de liefste ouders voor Lio, we zullen nooit iets doen om hem in een situatie te zetten wat niet gezond is of gevaarlijk is. Na het incident die avond is er geen fysiek geweld geweest,” benadrukt ze. “Tuurlijk wij maken ruzie, en die raken weleens verhit. Wij snappen ook dat wij een voorbeeldfunctie zijn, dit mag absoluut niet een voorbeeld zijn dat ruziemaken oké is. Alleen wat er nu wordt verspreid is ontzettend treurig en dat doet ons echt onwijs veel pijn.”

Ook Jorik doet een duit in het zakje: “De moeder van mijn kind, de vrouw van wie ik hou, zou ik nooit oprecht pijn doen. Dat is niet mijn bedoeling.” Hij richt zich vervolgens tot Jaimie: “Als ik je ooit pijn zou hebben gedaan, dan weet je dat dat niet mijn bedoeling is. Leugens die verspreid worden is natuurlijk niet in orde.”

Schermafbeelding 2021 06 03 Om 08.55.18
Instagram @jaimievaes

Het stel sluit de video af met de vraag om dit voorval te laten rusten, omdat het nu wel genoeg is geweest. “We hopen samen met ons gezin hier ook weer sterker uit te komen,” aldus Jaimie.

Beeld: Instagram