Jaimie Vaes Insta

Jaimie Vaes weigert alimentatie Lil’ Kleine

Rapper Lil’ Kleine ziet zijn kleine jongen momenteel niet. Zijn ex Jaimie Vaes zegt: ”Lío is bij mij. Ik heb de volledige zorg op dit moment voor Lío. Ik hoop dat er in de toekomst wel verandering plaats gaat vinden. En zo niet, doe ik het zelf en doe ik het alleen. En dat gaat nu helemaal goed.” Lil’ Kleine heeft het zo verprutst bij Jaimie dat ze zelfs alimentatie weigert van hem. ”Dat werd weer een gevecht. Ik dacht: hou maar lekker, dan doe ik het wel alleen. Hij mag het echt in zijn hol stoppen”, vertelt ze in haar realityshow ’Jaimie: In The Vaes Lane’. In weekblad Party deze week een uitgebreid artikel over de perikelen tussen de twee exen. Plus antwoord op de vraag of Jaimie nou inderdaad een nieuwe vriend heeft…

Foto: Instagram