Jaimie Vaes Insta

Jaimie Vaes zat niet met haar hoofd tussen autoportier

Uit een politierapport blijkt dat Jaimie Vaes niet met haar hoofd tussen het autoportier heeft gezeten tijdens de ruzie tussen haar en rapper Lil’ Kleine. Volgens Juicechannel dat een kopie van het rapport bezit, heeft Jaimie Vaes zelf aan de politie verklaard dat het niet haar hoofd was dat klem kwam te zitten. Het was haar been, of een stukje arm. Volgens Jaimie heeft de media er van gemaakt dat het haar hoofd was.

Giftige relatie Jaimie Vaes en Jorik Scholten

Heel Nederland heeft de beelden gezien van de mishandeling van Jorik Scholten (echte naam Lil’ Kleine) en Jaimie Vaes. De beelden werden gemaakt met hun eigen beveiligingscamera en zijn gelekt naar een juicekanaal. Op de beelden lijkt te zien dat de rapper zijn toenmalige vriendin met het autoportier tegen het hoofd slaat. Nu blijkt dat toch niet het geval te zijn geweest.

Jaimie Vaes: “Dat heeft de media ervan gemaakt

Vaes verklaart tegen de politie: “Nou en dan is het filmpje dus gebeurd eh waarop hij ja, aan m’n hoofd of aan m’n haren, in ieder geval ik lig daartussen niet met mijn hoofd. Dat heb ik ook in de verklaring tegen je collega verteld. Dat heeft de media d’r van gemaakt. Eh volgens mij was het been, een stukje arm. Ik lig d’r in ieder geval tussen en dus daarom kon de deur niet dicht.”