Lil' Kleine

Jamie Vaes en Lil’ Kleine zijn (tijdelijk) uit elkaar

Jamie: ‘Ik wil weer gelukkig worden’

Het is het laatste wat ze had gewild, maar dit is volgens haar echt nodig: Jaimie Vaes en Lil’ Kleine nemen een break van elkaar. Dat vertelt de realityster aan haar beste vriend Koen Kardashian.

In het nieuwe seizoen van haar realityserie Jaime: In the Vaes Lane vertelt de verloofde van de rapper wat er allemaal is gebeurd op Ibiza.

JAIMIE VAES

Jaimie: “Had ik verwacht dat het zo zou omslaan? Nee. Dat is ook echt het laatste wat ik wil, maar dit is wel het leven. Leuk is anders. Het is heel goed dat we even niet in elkaars aura zitten. Zodat ik even mijn rust kan pakken. En ook voor hem is het goed.”

Heel Nederland heeft volgens Jaimie kunnen meegenieten van het drama wat zich heeft afgespeeld op het Spaanse eiland. Iets wat Jaimie niet in de koude kleren gaat zitten.

“Ik kan er nu niets anders van maken dan dat er iets speelt. Ik wil me nu even op mezelf focussen en weer gelukkig worden. Dat is waar ik nu naar uitkijk.”

HUWELIJK?

Al eerder werd bekend dat hun huwelijk (tijdelijk) is afgeblazen. “Jaimie Vaes is behoorlijk aan het denken gezet. Ze is gaan nadenken. Ze is nu eigenlijk van mening dat ze het allemaal niet meer weet”, vertelde presentator Bart Ettekoven in Shownieuws.

Het is volgens hem nog maar de vraag of de twee ooit elkaar het jawoord gaan geven, want voor Jaimie is het een groot vraagteken.

bron: Linda/foto:Instagram