Mmtp50000

Jan Smit en Kees Tol overhandigen Björn Ulvaeus Gouden Ticket

Met nog bijna vijf maanden tot aan de première van Mamma Mia! The Party in de Schiecentrale in Rotterdam is vandaag bekend gemaakt dat er inmiddels 50.000 kaarten voor deze unieke show zijn verkocht. Om dit te vieren hebben ABBA-fans van het eerste uur, Jan Smit en Kees Tol, de Gouden Ticket aan hun idool Björn Ulvaeus overhandigd.

Kees Tol en Jan Smit zijn onlangs naar Stockholm afgereisd waar ze Björn Ulvaeus een Gouden Ticket overhandigd hebben voor de verkoop van meer dan 50.000 kaarten voor Mamma Mia! The Party, de show die de ABBA-zanger/componist heeft gecreëerd. Voor Kees Tol en Jan Smit was dit hun eerste ontmoeting met hun idool. Drie jaar geleden maakte Kees de documentaire Take A Chance On Me over de groep en was het doel om een van hen te ontmoeten. Destijds lukte dat niet. Nu mocht hij, met Jan Smit, het 50.000ste ticket aan de Zweedse zanger overhandigen. ‘Het was een heel bijzonder moment,’ laat Kees Tol weten. ‘Ineens stonden we daar oog in oog met de man wiens muziek ik kan dromen.’ Ook Jan Smit was onder de indruk. ‘Hij is een icoon en dan mag je hem ook nog een gouden ticket geven. Het was heel speciaal.’

Björn Ulvaeus is de grote bedenker achter de succesvolle show Mamma Mia! The Party. Met Benny Andersson schreef hij een nieuw verhaal met daarin de grootste ABBA-songs. Uniek aan Mamma Mia! The Party is dat het verhaal zich afspeelt tussen het publiek dat tussentijds geniet van een viergangendiner. Na de show gaat het feest verder tijdens een spetterende after-party. In 2017 ging deze show in Stockholm in première en sinds 2019 is de show ook in de O2 Arena in Londen te zien.

Vanaf september is Mamma Mia! The Party in de Schiecentrale in Rotterdam te zien. Recent is bekend gemaakt dat de hoofdrollen worden gespeeld door o.a. Kaj van der Voort, Horace Cohen, Belle Zimmerman en Jeannine La Rose.

‘We zijn trots dat nu al zoveel mensen kaarten hebben gekocht voor Mamma Mia! The Party,’ laat de producent weten. ‘Het publiek lijkt geen genoeg van ABBA te kunnen krijgen. In Mamma Mia! The Party zullen we ook veel liedjes horen die niet in de films werden gezongen. Het wordt een groot feest.’

Meer informatie en kaartverkoop: www.mammamiatheparty.nl

Foto: Royal Promotions