Fam Jelies Insta

Janneke Jellies uit Een Huis Vol is haar lijf beu

Moeder Janneke Jellies is er klaar mee. Het roer moet om. Op instagram vertelt Janneke uit Een Huis Vol over haar struggle met haar gewicht. ‘Degenen die mij een beetje kennen en ons al een tijdje volgen, weten dat ik veel struggle met mijn gewicht’, vertelt ze. ‘Ik weet niet precies of het aanleg is of dat het is: ieder pondje gaat door het mondje. Ik denk dat er van beide een beetje bij zit. De één is een stresseter en de ander valt juist heel veel af van stress.’ Hoe dan ook. Janneke schrok zich rot bij het kijken naar zichzelf op televisie. ‘Ik zag vooral een ongezonde vrouw die echt gelukkig is met haar gezin en met wat ze nu allemaal doen, maar zwaar ongelukkig is met haarzelf. Dus vanaf toen besloten: die knop moest om.’

Samen met dochter Jennie

Janneke hoeft het gelukkig niet allemaal alleen te doen. Ook haar dochter Jennie wil gewicht verliezen. En dan is er nog de hulp van een coach. Het duo is vooral gezond gaan eten en veel gaan sporten. ‘Nou dat gaat al aardig goed. Zou er nog wel meer af willen, maar dat komt nog wel. Nu wil ik ook heel graag gezonder gaan leven en eigenlijk mijn hele levensstijl omgooien.’

Bron en beeld: Instagram