Jasper Demollin

Jasper Demollin zingt titelsong voor romantische feelgoodfilm Hart op de juiste plek

Jasper Demollin brengt een nieuw nummer uit. En niet zomaar één. Het is de titelsong voor de romantische feelgoodfilm Hart op de juiste plek, waar hij ook een rol in speelt. De track heet Ik vind m’n weg en is door Jasper zelf geschreven. Net als de film, gaat het nummer over verhuizen naar de grote stad, het najagen van dromen en de goede herinneringen aan jeugdvrienden. Ik vind m’n weg is vanaf vandaag hier te beluisteren via onder andere streamingdienst Spotify. De bijbehorende videoclip is hier te bewonderen.

De 31-jarige Jasper speelt Ricardo in Hart op de juiste plek, het is zijn eerste grote filmrol. Hij schittert naast o.a. Stijn Fransen, Jan Versteegh en Irene Moors. Ook Fenna Ramos, Chris Tates en Tanja Jess zijn te zien in de film. Hart op de juiste plek is vanaf 18 augustus te zien in bioscopen door het hele land. Bekijk hier de trailer van Hart op de juiste plek.

Jasper maakte eerder al diverse singles, waaronder Kom Dichterbij en Amsterdamse Meisjes. Ook is hij bij het grote publiek bekend van de humoristische televisiereeks Streetlab en de Fomo show. 

Van 2011 tot en met 2014 volgde hij een opleiding tot filmacteur in Amsterdam. Tijdens zijn studie maakte Jasper zijn opwachting in producties van onder meer de HKU en had hij een gastrol in Flikken Maastricht. In 2018 reisde hij door het land voor zijn rol in de musical All Stars en vorig jaar was hij te zien in Expeditie Robinson. 

Foto: Arjo Franke