jeangu-macrooy

Jeangu Macrooy moest op adem komen na deelname Songfestival

Na zijn deelname aan het Eurovisie Songfestival had Jeangu Macrooy (27) even de tijd nodig om op adem te komen. Zo was hij een tijdje afwezig op social media en laste hij een pauze in om tot rust te kunnen komen. Op Instagram laat de zanger inmiddels weten dat het goed met hem gaat en dat hij heeft kunnen bijkomen van de ‘intensieve wilde rollercoaster’, zoals hij het festival noemt.

‘Ik kan nog steeds niet geloven dat we dit gedaan hebben. Ik mis mijn team nog steeds. Ik ben iedere dag dankbaar voor dat avontuur’, schrijft Jeangu bij de post. De 27-jarige zanger eindigde met zijn liedje ‘Birth of A New Age’ op de 23e plek.

Alhoewel hij vooral een pauze inlaste om uit te rusten, heeft de artiest niet helemaal stilgezeten. ‘De inspiratie bleef me maar in golven overspoelen. Juni, juli en augustus hebben me al zoveel nieuwe mooie liedjes gebracht, ik hou eerlijk gezegd van ieder van die liedjes!’

Jeangu is echter nog niet van plan om zijn nieuwe creaties al met het grote publiek te delen. ‘Voor nu moet ik eerst heel diep duiken en op zoek gaan naar de muziek die jullie hopelijk laat dansen, zingen, huilen, nadenken… of dat alles tegelijk.’

Beeld: Instagram