jennie-lena

Jennie Lena brengt coveralbum Michael Jackson uit

Zangeres en voormalig The Voice of Holland-finaliste Jennie Lena (43) brengt een coveralbum van Michael Jackson uit. Het album, ‘Jennie Lena sings Michael Jackson’, is een ode aan The King of Pop, die in 2009 overleed. Het album wordt dit jaar uitgebracht omdat het 25 jaar geleden is dat de iconische ‘History World Tour’ plaatsvond en 40 jaar geleden is dat het album ‘Thriller’ verscheen.

Er zijn nog meer bekende stemmen te horen op het album: ook Trijntje Oosterhuis, Candy Dulfer en Shirma Rouse zijn op de plaat te horen. Ook werkten een aantal voormalig muzikanten van Michael Jackson zelf aan het album mee, zoals Tony Newton (de bassist van Jackson Five), Sylvester Riggins (toetsenist) en gitarist Jennifer Batten, die meeging op alledrie de grote wereldtournees.

Jennie is trots dat ze dit album mag uitbrengen. “Al sinds dat ik een klein meisje was ben ik een enorme Michael Jackson fan. De stem van de jonge Michael was altijd mijn grootste inspiratie en zo ontdekte ik als kind tijdens het zingen van zijn nummers mijn eigen stemgeluid. Zijn muziek en vocale inspiratie zitten in mijn DNA verweven en dit album komt regelrecht uit mijn hart.”

Beeld: Instagram