Jeugd

0

Iedereen wil graag oud worden, maar niemand wil het zijn. Vadertje Tijd laat nou eenmaal zijn sporen achter; een rimpeltje hier en daar, je komt wat losser in je vel te zitten en dan nog die vervelende grijze haren… We ontkomen er allemaal niet aan, de eeuwige jeugd hebben we geen van allen. En hoe hard we ook schreeuwen dat het ons niets doet, niemand vindt het leuk om ’s morgens in de spiegel te kijken en te denken: ’Wie ben u?’. Dus ook al zegt Leontine Borsato tegen onze verslaggever dat ze geen enkel probleem heeft met het ouder worden, 50 kaarsjes uitblazen is toch een dingetje. Maar de zangersvrouw zit naar eigen zeggen goed in haar vel. En het moet gezegd: Leontine ziet er nog altijd supergoed uit. Ze is en blijft een beauty, ook na 50 jaar. Ook al heeft ze de nodige tegenslag gehad de afgelopen jaren, de brunette blijft stralen. ”Het leven wordt eigenlijk alleen maar mooier”, zo jubelt ze.

Patricia Paay staat na alle ellende die ze voor haar kiezen kreeg ook weer positief in het leven. La Paay gaat langzaam richting de 70, maar zij ziet er nog altijd fantastisch uit. Haar beautygeheim? ”Gezond eten, geregeld bewegen en veel jonge mensen om me heen.” Patricia verklapt verder dat ze haar looks niet alleen aan haar genen heeft te danken: ”Ik laat zo nu en dan een Botox-spuitje zetten.”

Eva Jinek en Botox zijn vooralsnog geen match, dat heeft ze ook helemaal nog niet nodig. Zeker niet nu ze zwanger is, want Eva straalt van geluk. Met de zwangerschap is een droom uitgekomen… Op 39-jarige leeftijd in verwachting proberen te raken is natuurlijk best spannend. Maar het is hartstikke raak, kijk maar naar haar mooie babybuikje. Ze kan niet wachten tot het moment dat ze haar baby eindelijk in haar armen kan sluiten. De kleine bofkont komt in een liefdevol nest terecht, Eva en haar geliefde zullen er alles aan doen om hun oogappeltje een zorgeloze en fantastische jeugd te geven…

Tot volgende week!

Chantal Braspenning

Hoofdredactie

Share.