Jim Bakkum deelt grappige foto met ex-vriendin Gaby Blaaser

Nu Gaby Blaaser op televisie haar zoektocht naar de liefde is begonnen in ‘De Bachelorette’ vond haar ex-vriend Jim Bakkum dit het moment om een foto uit de oude doos te delen. Hij deelde de foto op Instagram met een grappige side-note over zijn eigen stijl van toen. De twee waren samen van 2003 tot…

Nu Gaby Blaaser op televisie haar zoektocht naar de liefde is begonnen in ‘De Bachelorette’ vond haar ex-vriend Jim Bakkum dit het moment om een foto uit de oude doos te delen. Hij deelde de foto op Instagram met een grappige side-note over zijn eigen stijl van toen.

De twee waren samen van 2003 tot 2006 en deze foto werd genomen tijdens de TMF Awards in 2005. “Ik werd getagd in deze foto en er werd mij ineens iets heel duidelijk,” aldus Jim. “Gaby, je had goud in handen destijds. Als je dat maar goed beseft,” deelt Bakkum met een grappige eindnoot en een goede dosis zelfspot (#stijlisniettekoop), hintend naar zijn ‘bijzondere’ kledingkeuze op de rode loper. Deze foto heeft dan ook flink wat hilarische reacties opgeleverd.

De foto zelf zien? Bekijk hem hieronder:

Beeld: Instagram