Jim Bakkum Insta

Jim Bakkum wil graag hoofdrol in ‘serieuze’ dramaserie op televisie

Jim Bakkum zou het leuk vinden om eens de diepte in te gaan. Hij staat open voor een ‘serieuze’ film of dramaserie op televisie.

Ieder jaar weer speelt Jim Bakkum de hoofdrol in een hele serie romantische komedies. Hij was sinds oktober te zien met Casanova’s en in december staat Zwaar Verliefd 2 alweer in de planning. De ambities van de zanger reiken verder.

De romkomroutinier zou graag eens iets anders willen dan feel-good-films, vertelt hij in De Telegraaf. “Ik wil wel voorkomen dat ik op den duur het etiket opgeplakt krijg dat ik louter en alleen voor de huidige rollen geschikt ben. Natuurlijk ligt dit genre films me wel, maar het is natuurlijk ook aan mijzelf wat ik in de toekomst wil.”

Hoe gaat hij zichzelf de goede richting opsturen? “Ik ga de komende periode rondkijken of er wellicht mogelijkheden zijn om eens iets geheel anders te gaan doen. Ik ben van plan om met verschillende regisseurs en producenten te gaan praten die ik nog niet ken. Misschien biedt die ontdekkingsreis nieuwe kansen.”

bron: Mediacourant/foto: Instagram