Lancering 40up Radio

Johan Derksen genomineerd voor Online Radio Award 2022

Johan Derksen maakt tijdens de uitreiking van de Online Radio Awards later deze maand kans op een prijs. Derksen is genomineerd voor beste presentator, werd vandaag bekendgemaakt.

Behalve dat hij zelf is genomineerd, maakt het radiostation Arrow Bluesbox Radio waarvoor Derksen een programma presenteert ook kans op een Online Radio Award voor beste onlineradiostation. Derksens eigen Grolloo Radio viel net buiten de top vijf van genomineerden, aldus mediaplatform Spreekbuis.nl, dat mede-initiatiefnemer van de prijsuitreiking is.

Naast Derksen zijn ook Roderick Veelo (TPOdcast), Wierd Duk (Het Land van Wierd Duk), Tim Op het Broek (KINK) en Mayoni Oosterhoff (Hallokids Radio) genomineerd voor beste presentator. Arrow Classic Rock, KINK, Hallokids Radio en JINX Radio maken verder kans op de prijs voor het beste onlineradiostation.

Beste podcast

De strijd om de prijs voor beste podcast gaat tussen Het Land van Wierd DukTPOdcastKleine BoodschapRacingNews365 Formule 1 Podcast en Groeten uit het Zuiden! van Snollebollekes-frontman Rob Kemps.

De jury, bestaande uit onder anderen radiomakers Erik de Zwart, Domien Verschuuren en Vincent Bijlo, kiest uit de genomineerden uiteindelijk een winnaar. De prijzen worden tijdens de ceremonie op 19 mei in Beeld en Geluid in Hilversum uitgereikt. De Zwart presenteert ook de awardshow.

Bron: ad.nl / foto: Brunopress