Johan Derksen: Linda de Mol staat voor lul


Johan Derksen staat er om bekend het beste voor te hebben met de familie de Mol. Dus ook Linda krijgt zijn steun. Nadat Linda in haar blad haar kant van het hele The Voice-schandaal had gedeeld, waarbij haar partner Jeroen Rietbergen een hoofdrol speelde, kreeg ze veel kritiek over zich heen. Dat schiet bij Johan Derksen in het verkeerde keelgat. In Vandaag Inside laat hij weten achter Linda te staan, maar wel op Derkseniaanse wijze: “Ik heb verder niks met Linda de Mol, want die k*tprogramma’s die ze maakt vind ik geen flikker aan. Ik vind het heel onredelijk. Dat mens doet niemand kwaad, alleen maar sullige tv-programma’s maken. Dat blad, dat is een mooi blad, daar kun je niks van zeggen. In deze zaak is zíj slachtoffer: zij staat voor lul! Het is heel pijnlijk als je wordt geconfronteerd met dat gedrag van jouw partner.”

René van der Gijp was het hiermee eens. ‘Het zou te veel over haar gaan, maar ze geeft háár kant van het verhaal. Over wie moet het dan gaan?’

Actie tegen Angela de Jong gaat te ver

Toch heeft Johan Derksen óók kritiek op Linda. Haar aanval op Angela de Jong kan niet op zijn bijval rekenen. Linda ‘liet’ een look-a-like van Angela doodschieten in haar nieuwe televisieserie. “Dit is smakeloos en helemaal niet leuk.”

Bron: Vandaag Inside