Johan Vlemmix Insta

Johan Vlemmix blijft vrijgezel: ‘Ik hou te veel van mezelf’

Johan, in ’Lang Leve De Liefde’ besloot je recent om je date met Kiki na 24 uur niet te verlengen, omdat je naar eigen zeggen bang was dat je soms iets te heftig voor haar was. ”Ik weet waar mijn valkuilen liggen en dat wil ik jou niet aandoen”, zei je, tot grote verbazing van menig kijker. Kun je uitleggen waarom je dit hebt gezegd?
”Ik vond het heel bijzonder om aan ’Lang Leve De Liefde’ mee te doen. Het was een geweldig programma en trouwens ook een ontzettend aardige vrouw, echt absoluut een topper, dus niks mis mee. Maar ja, ik heb ook gemerkt, want ik zat daar aan de telefoon, dat ik een workaholic ben. Ik werk honderdtwintig uur in de week en daarnaast wil ik nog uitdagende dingen doen en daar past niemand bij.”

Ergens best treurig dat je zegt dat er niemand bij je past…
”Ja, absoluut, maar ik ben iemand die zeer impulsief is. Als ik nu een telefoontje krijg met de vraag om ergens naartoe te komen, dan leg ik alles aan de kant en doe ik het meteen. Daarnaast is het ook nog zo dat ik te veel van mezelf hou, haha. Ik kan het niet anders zeggen.”

Vind je het erg dat je te veel van jezelf houdt?
”Nee. Voor anderen wel, maar voor mezelf niet. Ik heb in mijn leven al heel veel meegemaakt, onder andere met mijn gezondheid, en daarom wil ik voor de tijd die ik nog heb alles uit mijn leven halen wat er inzit. Op mijn vijftigste had ik dat al, ik heb er zelfs het liedje ’50 Jaar’ over gemaakt, en nu ik eerder dit jaar 64 ben geworden is dat alleen maar erger geworden.”

Foto: Instagram