Johan Vlemmix Clip Alleskunner

Johan Vlemmix en Steven Harks: nieuwe single

Johan Vlemmix en Steven Harks presenteren met trots een nieuw en bijzonder lied, getiteld ‘Alleskunners’. Initiatiefnemer, zanger & deelnemer van het populaire programma ‘De Alleskunners’ Steven Harks heeft samen met Johan Vlemmix een spectaculair nummer gemaakt. Door middel van dit vrolijke nummer vestigen zij de aandacht op het talent en veelzijdigheid van mensen met een verstandelijke beperking. Steven Harks heeft zelf een licht verstandelijke beperking.

Maar Steven denkt absoluut niet in ‘beperkingen’, hij denkt in mogelijkheden en gaat geen uitdaging uit de weg. Zo maakt hij muziek, treedt op en werd 44ste bij ‘De Alleskunners’ op SBS6. Steven was de eerste en tot nu toe enige kandidaat met een beperking. Ervaring leert dat mensen vaak de focus leggen op de beperking maar juist dit nummer legt de aandacht op het ‘alles kunnen’.

De clip opname is onder andere bij Brownies en Downies opgenomen waar ook zij laten zien hoe veelzijdig ze zijn. Uiteindelijk is ieder mens anders en dat is iets moois. Soms is het leven met uitdagingen, maar de inzet is bij mensen met een beperking nooit beperkt én nooit alleen, want samen is het leuker en bereik je veel meer.

Daar zingen Steven Harks & Johan Vlemmix vol trots over.  Hulde aan de ‘Alleskunners’ in hun spiksplinternieuwe single die is uitgebracht op social Media. Nu overal te beluisteren en tevens hier te zien op Youtube.

Johan Vlemmix Clip Alleskunner2

Foto’s: Videclip ‘Alleskunner’