John De Bever

John de Bever: als iemand een kusje wil, geef ik een kusje

John de Bever is altijd recht voor z’n raap. Als Party hem dan ook vraagt hoe hij ernaar kijkt dat er tegenwoordig geen week voorbij
lijkt te gaan waarin er niet een BN’er onder vuur ligt, antwoordt John: ”Dat komt door de juicekanalen, maar je weet dat dit kan gebeuren als je bekend bent. Hoge bomen vangen veel wind. Tegenwoordig is alles wel heel negatief en dat vind ik jammer.”

John de Bever laat zich niet afschrikken door juicekanalen
Zelfs is John niet voorzichtiger geworden in zijn benadering van fans door de juicekanalen: ”Nee, absoluut niet. Ik ben gewoon John, een mensenmens. Het moet niet te flauw worden. Dus wanneer mensen met mij op de foto willen en ze pakken mij vast, dan is dat goed. En als iemand een kusje wil, geef ik een kusje. Iedereen die een knuffel wil, krijgt van mij ook een knuffel. Ik weet dat sommige zangers terughoudender zijn geworden in hun ontmoetingen met fans, maar bij mij is het risico minder. Op mij zullen ze niet zo snel kwaad worden, omdat ik homo ben, snap je?”