De Bevers Mei 2022 Persfoto Kopie

John de Bever geeft voetbalclinic aan Peter Gillis

Donderdagavond laat John de Bever weer álles zien in zijn realityserie. Hij gaat voetballen met Peter Gillis en er staat een studiosessie gepland met Corry Konings. Kees en John brengen een bezoek aan het tuincentrum én de plaatselijke Chinees. Er staan meerdere optredens op de planning én de verjaardag van Kees wordt op bijzondere wijze…

Donderdagavond laat John de Bever weer álles zien in zijn realityserie. Hij gaat voetballen met Peter Gillis en er staat een studiosessie gepland met Corry Konings. Kees en John brengen een bezoek aan het tuincentrum én de plaatselijke Chinees. Er staan meerdere optredens op de planning én de verjaardag van Kees wordt op bijzondere wijze gevierd!

Kijkers van de realityserie ‘De Bevers’ worden ook aanstaande donderdag getrakteerd op allesonthullende en misschien wel schokkende beelden (RTL5, 20.30 uur). John de Bever laat namelijk weten geen enkel geheim voor zijn fans te hebben en werkelijk álles te laten zien. En dat zijn geen loze woorden: de volkszanger weigert elke vorm van censuur: ‘Ze mogen uitzenden wat ze willen!’

John de Bever heeft van zijn hart nooit een moordkuil gemaakt. In zijn voetbalcarrière maakte hij geen geheim van zijn homoseksualiteit, in interviews krijg je altijd zijn ongezouten mening en eerlijk- en oprechtheid staan hoog bij de volkszanger in het vaandel. Vandaar dat de zanger heeft besloten dat hij in ‘De Bevers’ precies laat zien hoe hij leeft en hoe hij over dingen (en mensen) denkt. ‘We leiden een bijzonder leven, maar het is ons leven. Daar willen we de kijkers graag in meenemen,’ zegt hij vastbesloten.

In ’De Bevers’ geeft John de Bever samen met Kees, met wie hij in 2009 trouwde, een uniek kijkje in hun hectische, hilarische maar gezellige leven. De twee laten alles maar dan ook echt álles zien. Hoofdrollen zijn weggelegd voor de honden ‘Kleine kont Jaguar’ en ‘Grote kont Bentley’. Vele bekende en minderbekende personen zullen hun opwachting maken.

Foto: Tom Cornelissen