John De Bever Kees Stevens 17122022 Ajdj (19)

John de Bever over zijn succes: ‘Ik ga niks veranderen’

De bomen lijken tot in de hemel te groeien voor John de Bever. Het succesplafond wordt maar hoger en hoger. Als Party hem de vraag stelt of hij dingen anders gaat doen, haalt John dan ook tevreden zijn schouders op: “Ik heb weinig keus met Kees. Ik moet gewoon blijven zingen. Het klinkt stom om over mezelf te zeggen, maar ik kan in het leven niet meer bereiken. Ik ben profvoetballer geweest en nu werk ik al heel wat jaren als zanger. Ik heb van mijn hobby’s mijn beroep kunnen maken. En ik ben gezond. Meer is er voor mij niet te wensen.”

Kees: ”We zijn heel gelukkig, hebben het heel goed, en om deze reden gaan John en ik volgend jaar iets voor een goed doel doen. Niet om zieltjes te winnen, maar John en ik willen met de bekendheid die wij hebben iets meer doen dan bijvoorbeeld alleen maar kaartjes verkopen voor ’De Bevers Dichtbij!’. Een heel mooi project gaat het worden, waarover later meer bekend wordt. Voor mezelf hoop ik dat ik in 2024 in het nieuwe huis iets meer rust vind. Maar weet je wat het is – en dat heeft John ook – ik wil altijd verder. Wij hebben uitdagingen nodig. Ik ben voor John, voor ons als De Bevers,
nu al voor 2025 bezig, want anders ben ik bang dat het stilvalt en je in een zwart gat valt ofzo.”

Foto: AJDJ