John De Bever Kees Stevens

John de Bever stond te huilen toen Kees haartransplantatie kreeg

Kees Stevens, de man van John de Bever, heeft een haartransplantatie ondergaan. Party is benieuwd wat John daarvan vond. Kees: ”Hij zei dat ik het niet moest doen, dat ik het niet nodig had. Ik heb hem toen uitgelegd dat ik, net als vrouwen die hun borsten vergroten, ik het voor mezelf doe. En het kan tegenwoordig, dus ik vond: waarom doe ik het dan niet.”

John houdt zo veel van mij

“Zoals de mensen in ’De Bevers’ misschien wel zien, zijn John en ik geen klef stel of romantisch tegen elkaar doordat wij elkaars handje vasthouden. Maar op de dag van de haartransplantatie was John zo bezorgd om mij dat ik me weer realiseerde hoeveel hij eigenlijk van mij houdt. John stond gewoon te huilen toen ik de behandelkamer in liep en toen was er nog niks gebeurd, haha.”