Uitvaart Mies Bouwman

John de Bever troost Willeke Alberti

Ze gaat door een hel van een tijd en het verdriet is onbeschrijflijk. Willeke Alberti verloor in een korte periode zowel haar dochter als haar broer. De altijd sympathieke zangeres laat weten dat het naar omstandigheden goed gaat met haar. “Het gaat weer. Je hebt geen keuze”, vertelde de 78-jarige Alberti woensdag in RTL Boulevard.

De dochter van de zangeres, Daniëlle van ’t Schip, overleed op 55-jarige leeftijd aan kanker. Broer Tonny werd de dag voor Kerst op 73-jarige leeftijd getroffen door een hartstilstand, waarna hij in coma in het ziekenhuis belandde en niet meer ontwaakte. Alberti noemde hun overlijden “gigagrote verliezen”.

Om haar zinnen te verzetten nam de zangeres een nummer met John de Bever en zijn man Kees op. “Deze twee jongens kan ik niet genoeg bedanken voor hoe zij er de laatste maanden voor mij geweest zijn.”

John De Bever Kees Stevens 17122022 Ajdj (19)
John de Bever en Kees Stevens

Het lied met De Bever is een cover van de klassieker Reisje Langs De Rijn, een nummer dat Alberti eerder zong met haar vader Willy Alberti. “Ik wil dit lied opdragen aan Tonny”, zei ze.

Bron: nu.nl / Foto Willeke: Hollandse Hoogte