John De Bever Kees Stevens 17122022 Ajdj (19)

John de Bever vertikt het om te repeteren

John de Bever kan soms wat humeurig zijn. Hoe gaat zijn partner Kees, iemand voor wie het glas altijd halfvol is, daar mee om? Kees zegt Party: ”Ik kijk hem één keer aan en dan draait hij om als een blad aan een boom. Hij weet wel tot hoever hij kan gaan, zeg maar. Repeteren is met John echt niet te doen, want hij doet het gewoon niet. John is een voetballer, die presteert op het veld en niet eerder. Voor de onlangs gehouden première van ’De Bevers Dichtbij’ moesten wij al om twee uur in het theater zijn om de hele show te spelen. Eén groot drama was dat. Ik deed net alsof er duizend man in de zaal zaten en John loopt wat heen en weer, komt niet naast mij staan of zingt niet. Maar ik ben geen zanger, dus ik moet het van hem hebben. Als John niet zingt, heb ik een probleem. Ik heb er stiekem wel een beetje een hekel aan dat hij zo doet en zeg in zo’n situatie: als het maar goed komt. Op dat zelfverzekerde wat John heeft, daar werd ik verliefd op. Hij weet precies wanneer hij wat doet en is zó lief voor de mensen.”

Foto: AJDJ