John De Bever 6000 Img 20240408 Wa0027

John de Bever: wijntje bij de lunch

John de Bever blikt alvast vooruit naar de zomervakantie en vertelt ons dat hij graag naar Spanje reist. John: ”Ik weet niet of deze foto in Sitges of Benidorm gemaakt is, maar het is in ieder geval in Spanje geweest. Het is maar twee uur vliegen vanuit Nederland, maar het is toch alsof je in een andere wereld bent in Spanje. Dat gevoel heb je gewoon. Wat misschien scheelt, is dat ik in Spanje niet hoef te zingen. Als ik daar op een maandag ben, ga ik er biljarten. Op de dinsdag gaan Kees en ik naar optredens van zangers of zangeressen. Wij doen in Spanje eigenlijk hetzelfde als in Nederland, maar je bent toch niet thuis. Ik denk dat dat het verschil is. Het is er ook ietsjes vrijer dan in Nederland. In Spanje pak ik bijvoorbeeld wel een wijntje bij de lunch, iets wat ik in Nederland niet zo snel doe.”

Foto: eigen foto