Johnny Kraaijkamp Soy Kroon

Johnny Kraaijkamp en Soy Kroon samen het theater in

Kraaij & Kroon – ‘Papadag bestaat niet’ vanaf januari 2024 te zien door heel Nederland

Met trots kondigen producenten Bram Verhaak en Diederick Ensink (De Theaterjongens) aan dat Johnny Kraaijkamp en Soy Kroon samen het theater in gaan. De mannen hebben altijd al een keer samen op het toneel willen staan en vanaf januari 2024 is het dan eindelijk zo ver! In de comedy-show ‘Papadag bestaat niet’ wordt comedy afgewisseld met persoonlijke thema’s. De tijd vliegt voorbij, vader worden, opa worden, vergeten worden en hoe willen wijzelf ooit herinnerd worden? Bij Kraaij & Kroon komt alles aan bod. De regie ligt in handen van Joep Onderdelinden. Onderdelinden zal ook, samen met Roel Bloemen, het script schrijven. 

Het is voor Johnny en Soy heel bijzonder om samen op het toneel te staan. Zij hebben allebei al een geschiedenis in de entertainmentwereld maar beiden op een andere manier. De diverse kijk van de mannen op bepaalde thema’s, met 42 jaar leeftijdsverschil, maakt het komisch maar toch ook persoonlijk. “Ik ben natuurlijk al vader en opa geworden. Ik zit al heel wat jaren in deze ‘wereld’ en het is heel leuk om te zien hoe dat nu bij Soy gaat en dat maakt het dan ook extra bijzonder om samen met hem op het toneel te staan en dit met elkaar en het publiek te delen”, aldus Kraaijkamp. “Ik ga voor het eerst in mijn carrière comedy spelen. Het is voor mij een grote eer om dit naast Johnny te mogen doen. Ik denk ook dat veel bezoekers zich kunnen identificeren met verhalen uit deze voorstelling en dat is ook wat wij willen bereiken”, liet Kroon weten. 

Over Kraaij & Kroon
In deze komische voorstelling delen Johnny Kraaijkamp en Soy Kroon niet alleen hun eigen persoonlijke ervaringen in verhalen, maar kruipen ze ook in de huid van vele anderen in hilarische sketches die een komisch licht schijnen over een aantal onvermijdelijke, actuele en herkenbare thema’s. Bestaat papadag eigenlijk wel? Wat kan je vandaag de dag bijvoorbeeld nog zeggen? Wat gebeurt er als een komiek zijn humor is verloren? Hoe word je niet vergeten als je er niet meer bent? Kraaij & Kroon gaan op zoek naar de antwoorden op deze vragen. Één ding staat volgens hen als een paal boven water: “er kán… nee, er móét worden gelachen”.

Kraaij & Kroon: ‘Papadag bestaat niet’ is vanaf januari t/m mei 2024 te zien door heel Nederland. 

Ga voor meer informatie en kaartverkoop naar: www.detheaterjongens.nl

Foto: Set Vexy & Alzheimer Nederland