Max Verstappen

Jos Verstappen haalt uit naar teambaas van zijn zoon Max

De vader van Max Verstappen, wereldkampioen Formule 1 Racen, heeft het aan de stok met de teambaas van zijn zoon. Christian Horner, de teambaas van Red Bull, ligt al langere tijd onder vuur wegens beschuldigingen van ongepast gedrag naar een vrouwelijke collega. Volgens Jos Verstappen is dat slecht voor het team. “Het team dreigt uit elkaar te worden gescheurd. Het kan niet doorgaan zoals het is. Het zal ontploffen. Hij speelt het slachtoffer, terwijl hij degene is die de problemen veroorzaakt.”

Jos Verstappen zelf achter lek?

Afgelopen week werd Christian Horner vrijgesproken door het moederbedrijf van Red Bull Racing, na een intern onderzoek naar beschuldigingen van “ongepast gedrag”. Eind goed, al goed, leek het, totdat alle WhatsApp-berichten tussen Horner en zijn collega werden gelekt naar de media en de F1-wereld.

Prestaties Max Verstappen

Er zijn zelfs mensen die Jos Verstappen beschuldigen van het lekken en op die manier de baas van zijn zoon te laten ontslaan. Maar de 51-jarige vader van de drievoudig wereldkampioen van Red Bull vervolgde: “Dat zou nergens op slaan. Waarom zou ik dat doen als Max het hier zo goed doet?” Gelukkig had de onrust geen effect op de prestaties van Max afgelopen weekend.